Aanhanger rijbewijs

Lang niet iedereen is op de hoogte van de regels rondom het rijden in een auto met aanhanger. Wanneer deze aanhanger namelijk zwaarder is dan 750 kilogram of wanneer de auto en de aanhanger samen zwaarder zijn dan 3500 kilogram mag je niet zonder aanhanger rijbewijs rijden. Gelukkig zijn er talloze rijscholen zoals rijschoolvandenwildernberg.nl waar je dankzij uitstekende begeleiding je aanhanger rijbewijs kunt halen.

Les van experts
Rijden met een aanhanger is een vak apart. Het is vanzelfsprekend een stuk lastiger dan zonder aanhanger. Dat is dan ook de reden dat een aanhanger rijbewijs sowieso aan te raden valt. Je leert van ervaren chauffeurs precies hoe je met een aanhanger moet rijden. En laten we eerlijk zijn: van wie kun je het rijden met een aanhanger beter leren dan van een expert? Bij rijschoolvandenwildenberg.nl kun je er in ieder geval op rekenen dat je les krijgt van experts die precies weten wat ze moeten doen om jou te leren rijden met een aanhanger.

Verschillende pakketten
Bij deze rijschool zijn verschillende pakketten beschikbaar om je aanhanger rijbewijs te halen. Na een eerste test van 90 minuten bepaal jij samen met de rijschool welk pakket het beste bij jou past. Je kunt kiezen voor een pakket met drie rijlessen of een pakket met zes rijlessen. En dat hoeft gelukkig geen weken te duren; je kunt de lessen namelijk allemaal op één dag laten plaats vinden. Natuurlijk kun je de lessen ook op zaterdag of in de avond volgen!