Autorijschool Vrancken stelt je op je gemak

Autorijlessen nemen: erg spannend natuurlijk… ik was denk ik meer dan een ander vreselijk zenuwachtig hiervoor. Onderweg, in het verkeer, voelde ik me behoorlijk onzeker en was bang om fouten te maken. Zeker in het allereerste begin. Met zweethanden en een zwaar bonkend hart zat ik achter het stuur.
Ik werd echter enorm op m’n gemak gesteld bij Autorijschool Vrancken. Laura is vriendelijk en geduldig. Zij zorgde voor een fijne begeleiding en ontspannen sfeer in de auto. Zowel zij als Rob zijn ervaren rijinstructeurs en dat merk je. Het was een opluchting en het heeft me geholpen om meer zelfverzekerd te worden. Hierdoor was ik ook minder gestrest voor het praktijkexamen.De lesmethode RIS (Rijles In Stappen) die zij geven sloot goed bij mij aan. Stapsgewijs worden alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt aangeleerd. Ze kijken naar hoe je leert en wat je nodig hebt om de soms lastige verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Alle handelingen en verrichtingen werden vakkundig uitgelegd. Je leert om zelf met een navigatiesysteem de route uit te stippelen. Ik vond hun aanpak heel persoonlijk en prettig.

Uiteindelijk werden al mijn inspanningen (ik heb veel moeten oefenen en doorzetten…) beloond en is gebeurd wat ik nooit had verwacht: ik slaagde in een keer! Het is een feest om helemaal zelfstandig de weg op te mogen, mét het nodige zelfvertrouwen. Ik kan je echt aanraden om rijlessen te nemen bij Autorijschool Vrancken. Dan ben je verzekerd van een betaalbare, leuke en kwalitatief zeer goede rijopleiding!