Bij Rijschool Kooiman snel je rijbewijs op zak!

Zo snel mogelijk het rijbewijs halen, dat wil iedereen wel. Bij Rijschool Kooiman is het mogelijk om in drie weken tijd je rijbewijs op zak te hebben middels de spoedcursus. Je kunt kiezen uit drie pakketten: Snel, Sneller en Supersnel.

Allereerst is het van belang dat je het theoriecertificaat reeds hebt behaald. Zonder deze kun je namelijk geen praktijkexamen doen. Geef je zo snel mogelijk op, liefst twee maanden van te voren. Zo kunnen de lessen ruim op tijd worden ingepland.

De keuzemogelijkheden:
Pakket 1: Snel
€1899,- Bestaat uit 20 lesblokken van 2 uur + praktijkexamen.

Pakket 2: Sneller
€1539,- Bestaat uit 15 lesblokken van 2 uur + praktijkexamen.

Pakket 3: Supersnel
€1089,- Bestaat uit 10 lesblokken van 2 uur + praktijkexamen.

Om in te schatten welk pakket het beste bij je past is een proefles vereist. Een snelcursus is intensief en het advies hangt af van de mate waarin je snel de lesstof tot je kunt nemen. Je moet in korte tijd goed kunnen: opletten, luisteren, informatie verwerken en oefenen. Soms is het raadzaam om voor meer tijd en rust tussen de lesblokken te kiezen.

Rijschool Kooiman biedt al meer dan vijftien jaar uitstekende kwaliteitslessen in Amersfoort en omstreken. Meer informatie is te vinden op de website: www.rijschoolkooiman.nl. Je vindt er o.a. lesinformatie, recensies en de gegevens om je aan te melden. Heb je vragen en wil je meer weten over de spoedcursus? Neem gerust vrijblijvend contact op, doe het vandaag nog!