Haal je rijbewijs voor de aanhanger

Vroeger mocht iedereen die een autorijbewijs had ook automatisch met een aanhanger rijden. Inmiddels is de wetgeving omtrent het rijden met aanhanger flink verscherpt. Zolang het totale gewicht en laadvermogen van beide voertuigen niet meer is dan 3500 kilogram, mag je met een normaal rijbewijs ermee rijden. Als het echter zwaarder is, dien je daarvoor een aanhangerrijbewijs te hebben. Dit rijbewijs kun je gelukkig zonder al te veel moeite halen bij een goede rijschool als rijschoolwildenberg.nl. In sommige gevallen haal je die zelfs binnen één dag!

Volg een proefles
Er zijn verschillende pakketten beschikbaar bij rijschoolwildenberg.nl wanneer je jouw rijbewijs wilt gaan halen. Het verschil tussen de diverse pakketten zit hem voornamelijk in het aantal lesuren. Voordat je gaat beginnen en een pakket kiest, is het aan te raden om een proefles te volgen Voor slechts 75 euro krijg je een intest van anderhalf uur. Tijdens deze proefles kom je er achter hoe het rijden met een aanhanger precies is en waar je op moet letten. Op basis hiervan krijg je een advies van de instructeur voor een bepaald pakket. En het allermooiste nieuws is misschien nog wel dat je een examengarantie krijgt, wanneer je dit advies opvolgt. Dat betekent dat ieder eventueel herexamen van het CBR helemaal gratis is!

Inhoud lessen
Tijdens het lessen leer je om op een veilige en inzichtelijke manier met de aanhangwagen te rijden. Daarbij komen ook verschillende bijzondere verrichtingen kijken zoals een bocht achteruit, recht achteruit rijden, parkeren en helling trekken. Er zijn pakketten beschikbaar van 3, 6 of 9 uur. Daarbij kun je zelf kiezen wanneer deze lessen plaats vinden. In sommige gevallen is het mogelijk om binnen één dag alle lessen te volgen en direct ook examen te doen.

Heb je snel je rijbewijs nodig? Kom gelijk naar Rijschool Kooiman voor een spoedcursus

Wellicht ga je binnenkort beginnen aan een nieuwe baan of start je met een stage waar je echt een rijbewijs voor nodig hebt. Of misschien ga je wel een mooie reis maken en wil je van tevoren eerst nog even je rijbewijs halen, zodat je ter plaatse lekker zelf kunt rondrijden. Bij Rijschool Kooiman zit je dan helemaal goed, want in slechts drie weken kun je bij ons een spoedcursus voor je rijbewijs volgen. Deze periode is kort genoeg om snel bij je praktijkexamen aan te belanden, maar biedt je toch ook voldoende tijd om alles wat je nodig hebt om goed en veilig te rijden uitstekend te leren.

Op welke manier verschilt de spoedcursus van een standaard rijcursus?

Het grootste verschil tussen onze spoedcursus en de reguliere cursus zit natuurlijk in de tijdsindeling ervan. Bij een reguliere rijcursus leer je, verspreid over enkele maanden, alles over een goede voertuigbeheersing, geldende verkeersregels en natuurlijk het veilig gebruikmaken van de weg als automobilist. Bij een spoedcursus leer je precies hetzelfde, maar dan op een hoger tempo. We plannen de lessen sneller achter elkaar in, zodat de informatie optimaal blijft hangen. Omdat je bovendien vrijwel iedere dag achter het stuur zit, pak je het veilig rijden zelf ook razendsnel op. Zo ben je al binnen een paar weken klaar om af te rijden! Meld je daarom vandaag nog aan via www.rijschoolkooiman.nl en plan direct jouw spoedcursus in bij deze top rijschool in Amersfoort!

Motorrijles volgen bij de beste rijschool

Heb je er altijd al van gedroomd om op een stoere motor te rijden? Dan is het volgen van motorrijles bij een professionele rijschool natuurlijk erg belangrijk. Je wilt geen gevaar op de weg zijn voor andere verkeersdeelnemers, maar behendig en veilig leren motorrijden. Bij rijschoolwildenberg.nl kun je terecht voor het volgen van professionele motorrijles.

Waarom motorrijles volgen in Eindhoven?
Woon je in Eindhoven of omgeving en wil je niet te ver reizen voor het volgen van motorrijles. Dan ben je bij Rijschool Wildenberg natuurlijk op het goede adres. Het is de beste rijschool in Eindhoven en omstreken. Kwaliteit, veiligheid en plezier in het motorrijden gaan hier altijd samen. Deze rijschool heeft meer dan 55 jaar ervaring, dus het heeft zeker zin om je hier aan te melden als je overweegt je je rijbewijs te halen.

Een lespakket dat bij je past
Bij rijschoolwildenberg.nl heb je altijd de keuze uit een lespakket dat het beste op jouw situatie aansluit. Je wordt hierin geadviseerd door een rijinstructeur van deze rijschool. Door het volgen van een vrijblijvende proefles weet je al snel welk pakket het beste bij je past en wat de kosten zijn die je kwijt bent aan het motorrijbewijs. Nieuwsgierig? Neem vandaag nog contact op met de motorrijschool.

Over mijn angst heen dankzij Vrancken!

Op mijn twintigste verjaardag vroegen mijn ouders of ik onderhand niet mijn rijbewijs wilde gaan halen. Ik was immers al twintig en al mijn vrienden hadden hun rijbewijs al. Ik was een beetje huiverig, want autorijden leek me best wel eng. Een vriendin van mij had haar rijbewijs gehaald bij autorijschool Vrancken, dus ik besloot me daar ook aan te melden.

Ik was best zenuwachtig voor mijn eerste rijles, maar mijn instructeur was heel aardig. Hij stelde me op mijn gemak, en liet me eerst voorzichtig rijden. Hij vertelde me dat als er wat aan de hand was of ik iets niet durfde ik het moest zeggen, want dan zouden we rustig aan doen. Doordat mijn instructeur mij zo op mijn gemak stelde was het autorijden ook al veel minder eng voor me, het ging bijna als vanzelf.

Het autorijden ging steeds beter en ik werd steeds minder angstig. Ik vond het nog wel eng om over de snelweg heen te rijden maar na de eerste keer was dat ook al helemaal niet eng meer.

Ik kan iedereen rijlessen bij autorijschool Vrancken aanraden. De instructeurs zijn enorm vriendelijk en helpen je over eventuele angsten heen. Ze leggen alles goed uit en helpen je indien nodig. Ik ben uiteindelijk ruimschoots geslaagd en rijd nu overal heen waar ik wil!