Snel mijn rijbewijs met rijschoolkooiman.nl!

Vanaf kleins af aan leek het mij al super om auto te rijden. Dus toen ik de leeftijd had bereikt wilde ik mij ook meteen inschrijven bij een autorijschool. Een vriend van mij is een maand ouder dan mij en ging autolessen nemen bij rijschool Kooiman. Ik keek nog een beetje rond maar kon geen op het eerste oog betere rijschool vinden, en dus besloot ik ook bij Kooiman te lessen.

Ik had vroeger al een beetje met mijn vader op de parkeerplaats gereden, dus ik wist wel een beetje hoe ik een auto moest besturen de eerste les. Mijn instructeur was heel vriendelijk en rustig. Hij probeerde mij op mijn gemak te laten voelen in de auto. Het viel mij op dat de instructeur echt rustig de tijd nam om het mij te leren. Ik vond de lessen bij Kooiman echt heel erg fijn. Ik leerde veel en de instructeur herhaalde ook constant belangrijke dingen en gaf de hele tijd tips. Ik had het gevoel alsof ik echt wat aan de lessen had.

Na een aantal lessen mocht ik afrijden. Ik was enorm zenuwachtig maar ik wist alles nog wat ik geleerd had. De tips die de instructeur mij gegeven heeft kwamen enorm goed van pas! Ik ben uiteindelijk in een keer geslaagd. Ik kan iedereen rijschool Kooiman aanraden, omdat ze de tijd voor je nemen en enorm vriendelijk zijn. Het is niet alsof je een van de honderd bent die ze op een dag begeleiden.